Tänk till vid fasadrenovering i Mälardalen

Du som bor i Mälardalen och funderar på att ge ditt hus en liten makeover i form av en fasadrenovering kanske vet exakt hur du vill att det ska se ut. Du har valt material, färg och stil. Nu återstår endast att bestämma vem som ska fixa det åt dig… Mälardalen är ju som bekant ett stort och ganska tätbefolkat område, vilket innebär att det borde finnas mer än en expert på fasadrenovering. Men hur ska du hitta fram till dem? Och vad mer ska du tänka på när det gäller fasadrenovering i Mälardalen, annat än bara den estetiska aspekten?

fasadrenovering i mälardalen

Fasaden: Mer än bara skönhet

Visst är det skönt att ha ett vackert hus, men fasaden gör så mycket mer än det. Den är ett av de viktigaste delarna av huset, i och med att den är först i led som skydd från väder och vind. Därför är materialvalet väldigt viktigt. Dessutom bör du komma ihåg att kommunerna i Mälardalen har strikta regler för fasadrenovering när det gäller färg och material, eftersom huset ska smälta in i omgivningen. En annan viktig detalj för dig som bor i Mälardalen att tänka på är hur mycket arbete du är villig att lägga ner på huset efter fasadrenoveringen. Är du okej med att måla fasaden någon gång, eller vill du helst ha en fasad som du kan glömma bort utan ödesdigra konsekvenser?

Experter i Mälardalen på fasadrenovering

I Mälardalen finns Stofix, ett företag som specialiserar sig på fasadrenovering och nybyggnation. De har lagt sin energi på att designa hållbara och energisparande lösningar för fasadrenovering i Mälardalen, och de svarar gärna på alla dina frågor, vare sig de gäller estetik, kvalitet eller värdeökning på ditt hus. Kom ihåg att en ny fasad fungerar som en ansiktslyft för ditt hem, och kommer att öka värdet på fastigheten rejält. Dessutom kan en energieffektiv fasad hjälpa dig spara massor med pengar på lång sikt, i och med att det sparar på både värme och kyla. Så tveka inte, och kontakta Stofix när du behöver hjälp med din otroliga fasadrenovering i Mälardalen.