Ge ut bok – din historia

Många människor drömmer om att ge ut bok, men det är endast få böcker som blir antagna av ett bokförlag och får chansen att bli lästa av en stor publik. Men, vi lever i en tid då det mesta faktiskt är möjligt. Nu kan du som har författardrömmar och som vill dela med dig av dina erfarenheter, din roman, en spännande deckare som du skrivit eller varför inte dina memoarer: du kan ge ut bok helt utan ett bokförlag. Det är många fler än vad du säkerligen kan föreställa dig, som gärna vill ta del av ditt liv, dina livsval, resor, erfarenheter och reflektioner. När du skriver din berättelse lämnar du ut en bit av dig själv, men du kan också, på samma gång, hjälpa många människor som kan få en bekräftelse på att de inte är ensamma om en viss situation. De kan känna igen sig i ditt liv.

Roman, spänning eller lyrik

Kan du beskriva situationer, händelser, relationer på ett fängslande sätt? Kan du berätta en historia som tar läsaren med till en annan plats eller kanske en annan tid? Då ska du definitivt satsa på att ge ut en bok. Låt din kreativa ådra få blomma ut i en känslofylld roman eller i spännande intriger. Oavsett om du väljer att ge ut en personlig skildring, prosa eller en fiktiv berättelse kommer du att känna Betydelsefull ge ut bok som skapar ett mervärde för dig själv. Du får både dela med dig av dig själv, gå igenom en skapandeprocess och när boken är tryckt, får du ta emot läsarnas kommentarer och återkoppling på ditt verk.

Gör drömmen verklig

En del drömmar är inte alltid realistiska eller nåbara, men att ge ut bok är verkligen en dröm som kan förverkligas. Skapandeprocessen av en bok kan vara lång, men med en fast övertygelse om att du kan ge ut en bok, blir resan lättare. Du kommer inte att bli refuserad.