Golvslipnig i Sundbyberg

Känns det som att ditt golv sett sina bästa dagar kan det vara dags för en golvslipning i Sundbyberg. En golvslipning tar fram trägolvets forna glans igen. Ett trägolv håller i generationer så länge man vårdar det. Genom lite ny lackning och betsning kan man dessutom variera färgen något om man vill förnya det ytterligare. Trägolv är ofta billigare att slipa än att lägga om.

Ordentlig golvslipnig i Sundbyberg

När du anlitar en Banbrytande golvslipnig sundbyberg kan du få hjälp med allt som rör golvet. Deras tjänsteutbud inkluderar:

  • Golvslipning – Oftast går ett slitet golv att slipas så att det känns som nytt igen. Skulle det inte gå att slipa golvet kan de istället hjälpa till att lägga ett nytt. Med golvslipning ingår även en efterbehandling som ser till att golvet håller sig fint länge.
  • Golvläggning – Har du annat än trägolv eller helt enkelt vill ha något helt nytt, då kan de hjälpa till med golvläggning. Vare sig du vill lägga parkett, nytt trägolv, klinker eller laminat kan golvfirman garanterat se till att det blir gjort.
  • Rådgivning gällande golv – Har du några som helt funderingar kring ditt egna golv eller golv i allmänhet kan du kontakta golvfirman. Kanske har du en fläck du vill få bort, undrar över olika material eller liknande. Tveka inte att kontakta firman för att fråga en golv-relaterad fråga.
  • Städning – Ytterligare en tjänst de erbjuder. Vill du ha hjälp med kontorsstädning, hemstädning eller en flyttstädning kan du kontakta företaget även för detta.

Stockholm med omnejd

Golvfirman erbjuder sina tjänster i hela Stockholm med omnejd. Kontakta företaget via formuläret som du hittar på deras hemsida. En offert är inte bindande, utan du kan ta in offerter från olika företag för att hitta en firma och prisklass som passar dig. Det är viktigt att det känns rätt med företaget innan de får ditt uppdrag.