Gör tatueringen Dotwork Tattoo i Stockholm

Kroppsmålningar eller tatueringar i vardagligt språk kanske man istället ska säga om de fantastiska kreationer tatuerare skapar, och att skapa något i form av en permanent bild på någons kropp kräver en lyhördhet och profession hos skickliga tatuerare. Dotwork Tattoo är en tatuering som behöver just allt detta hos den som ska utforma den. Att lyssna in och förstå vad kunden vill ha och önskar i färg och form och få fram det i en bild är bara vissa tatuerare som klarar. Det krävs att man faktiskt har detta konstnärliga och människoinkännande i sig. Jag tror inte det går att läsa sig till dessa unika förmågor, man måste kunna känna in skapelsen i dess helhet.

Att göra en Dotwork Tattoo Stockholm

Så vad händer på ett första besök hos en tatuerarstudio då? Jo, jag gjorde faktiskt lite research och blev mer än nöjd över hur tillmötesgående de var hos en utvald sådan. En enorm känsla av att känna sig som en mycket speciell kund redan från första stunden, och det visar hur Betydelsefull Dotwork Tattoo stockholm faktiskt är bland många tatuerare som har intresset att skapa denna tatuering. Inga frågor kändes dumma utan jag fick genast förtroende och mod till att få denna fäst på min hud och det kommer jag aldrig ångra.

Tatuering under progress

Efter att ha haft en givande diskussion med både allvar och skratt som gör den mest nervöse att låta sig bli tatuerad, kom det slutligen till själva utförandet. Jag glömde efter ett tag det onda och fick både te, kakor, kaffe och vatten och det kändes istället som jag var hemma hos någon kompis på en rolig fikakväll. Det var så långt ifrån det jag från början trodde en bokad tatuering handlade om, nämligen att bara ligga stilla och utan ett ord få nålar i sig med sprutande färgläggning. Nej, här blev man omhändertagen och ompysslad samtidigt som en fantastisk vacker häftig kroppsmålning blev till. Detta kallar jag för en riktig lyckad tatuering i alla bemärkelser.