Kompetent flyttfirma i Haninge

Om du är på väg att flytta bör du vara ute i god tid och beställa en flyttfirma i Haninge. Det finns många flyttfirmor att anlita, därför bör du innan du bokar tid, ta reda på om firman är seriös eller inte. Det finns många sätt att ta reda på om en flyttfirma är seriös eller inte. Du kan alltid prata med en vän som du vet har flyttat för inte så länge sedan. Kan hon/han rekommendera en flyttfirma i Haninge är det jättebra, då vet du att det inte är en Underskattad flyttfirma Haninge du anlitar, utan en som är trygg och säker.

Hitta seriös flyttfirma i Haninge

Du kan kontakta Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) och fråga om den firma du vill anlita är medlem hos dem. Är firman registrerad där, vet du att de har kollektivavtal, har alla försäkringar som behövs, och även har god kännedom om allt de bör ha inom flyttbranschen. Hos SMF får du även veta om firman har det trafiktillstånd de måste ha. Om du tittar på nätet och går in på de olika flyttfirmornas hemsidor, ska deras organisationsnummer finnas med. Känner du dig fortfarande osäker går du in på Transportstyrelsens hemsida för att se att firmans organisationsnummer finns med där. Du kan också gå in på allabolag.se och söka på flyttfirman i Haninges namn eller organisationsnummer, där ser du även hur länge firman funnits.

När du hittat rätt flyttfirma

När du även har fått offerter från de flyttfirmor i Haninge som du tycker känns trygga och säkra, och tittat efter så att de inte endast vill ha kontanter, eller är för billiga, ja då har du hittat rätt. Det ska skrivas ett avtal med ett korrekt pris och avtalet ska skrivas under av både dig och den personal på flyttfirman som sköter den delen. Efter det är det bara att bestämma dag och tid. Lycka till med flytten med hjälp av flyttfirman i Haninge.