Överlåtelsebesiktning i Stockholm

Planerar du att flytta och vill genomföra en överlåtelsebesiktning i Stockholm? Genom att genomföra en överlåtelsebesiktning på bostaden du säljer i Stockholm kan du se över hela din bostads skick. Det är ett smidigt sätt för dig att notera alla eventuella skador, fel, slitageskador eller liknande som din bostad kan ha. Även om skador och fel inte alltid syns från utsidan kan en besiktningsman noggrant se över hela din bostad och titta på varje lilla detalj.

Krav på överlåtelsebesiktning?

När du ska sälja en bostad har du som försäljare undersökningsplikt. Detta innebär att du har en skyldighet att se över din bostad och notera fel och brister innan du skriver på köpekontraktet. Att genomföra en överlåtelsebesiktning finns det således inga krav på. Möjligheten att istället för att undersöka sin bostad anlita en besiktningsman som genomför en överlåtelsebesiktning har underlättat försäljningsprocessen för många. Att sälja en bostad och allt som hör därtill innebär tillräckligt mycket arbete redan som det är. Att genomföra en överlåtelsebesiktning är ett enkelt sätt du kan säkerställa fel och skador på din bostad av en utbildad, professionell och utomstående aktör. På så vis minimerar du risken att skador går oupptäckta, vilket kan leda till att personen som köper din bostad upptäcker skador i efterhand och ifrågasätter varför de inte fått vetskap om detta. För att undvika komplikationer och potentiella konflikter – gör en överlåtelsebesiktning i Stockholm istället.

Professionell överlåtelsebesiktning i Stockholm

Om du vill få en överlåtelsebesiktning genomförd av en professionell firma kan du kontakta Ovärdelig överlåtelsebesiktning stockholm för att få all den hjälp du behöver. Firmans samtliga besiktningsmän har lång erfarenhet inom byggbranschen och vet därmed exakt vad de ska hålla utkik för vid besiktning av din bostad. För att få ett prisförslag kan du dessutom be firman om en kostnadsfri och förutsättningslös offert. Offerten kan du sedan se över i lugn och ro för att överväga om du vill anlita firman för att genomföra din överlåtelsebesiktning i Stockholm.