Vacker flower tattoo

Något jag funderar på är att göra en flower tattoo. Jag har redan några små tatueringar, men jag har fastnat för att göra en tatuering med en blomma. Det finns många bilder på internet som jag har tittat på för att hitta inspiration, och ju mer jag tittar desto mer vill jag skapa en egen.

Det finns en blomma jag har stark koppling till, och det är solrosor. Att skapa en tattoo utifrån den vore fantastiskt, och något jag stolt kan bära under hela livet.

Tattoo av en blomma

Det jag tycker om med blommor är att de ofta har starka och fina färger. En tatuering för mig blir extravagant när färger tillsätts. Det sticker ut och blir något helt unikt. En flower tattoo för mig ska vara fylld av starka färger. När jag tänker på en solros så är den starkt gul, men också gul i olika nyanser. Jag är säker på att jag kan hitta en kreativ tatuerare som kan uppfylla de önskemål jag har.

Tatueringar är något helt unikt, där de flesta är helt personliga med en egen koppling. Blommor är det många som har i form av tatueringar, men de skiljer sig mycket åt. Jag tror det är underskattad flower tattoo, just för att många har dem. Men i och med att alla skiljer sig mycket åt, tycker jag personligen att de är väldigt vackra.

Skapa med en tatuerare

Något jag uppskattar i processen med en tattoo, är att det är en skapandeprocess. Från att jag har en tanke i huvudet, skapar en tatuerare den, för att slutligen föra över den på kroppen. Tatuerare är väldigt kreativa och duktiga, det är även ett stort ansvar för dem i deras yrke. De arbetar med permanenta uppgifter, där det är viktigt att kunderna blir nöjda.

Jag uppskattar deras arbete väldigt mycket!