Härligt med skor

Visst är det underbart med skor! Tänk dig att slänga på dig ett par läckra sneakers när du ska springa över till grannen för att be om hjälp. Eller ett par underbara sandaletter när du går till strandbaren vid havet för att ta något att dricka frampå kvällskvisten. Eller varför inte ett par snygga pumps när du ska på möte? Eller tänk dig att välja och vraka bland alla läckra skor som dyker upp på nätet när våren och sommaren är i antågande. Det finns ju hur mycket som helst!

Matcha skor och kläder

Själv har jag en hel del skor måste jag erkänna! Jag tycker om att matcha färgen på mina skor med mina kläder. Och eftersom jag gillar färger på kläder så blir det en hel del skor. Ibland kan det vara svårt att hitta färger som matchar och då får man förstås ta till svart eller vitt. Men det allra viktigaste tycker jag ändå är att skorna är sköna. När jag var liten brukade min mamma säga: Vill man vara fin får man lida pin. Och ibland stämde det men idag stämmer det som tur är inte längre. Väljer man bra skor från kvalitetsmärken är det oftast god passform på dem. Man får vad man betalar för.

Mitt sämsta köp

Mitt sämsta köp var när jag hade hittat en fantastisk sommarklänning i orange. Nu klär jag inte så bra i orange om jag inte är solbränd och det krävs ju en hel del solande innan den bruna färgen sätter sig om man inte åker utomlands förstås. Jag tänkte att det löser sig säkert och gick vidare till skoavdelningen. Detta var innan man kunde handla på nätet. Där hade jag tur! Sista paret orangea skor i min storlek! Inte var de billiga men det fick det vara värt. Vilken sommar det här skulle bli! Trodde jag! Så blev det inte! Det blev den regnigaste sommaren på åratal. Ingen solbränna att tala om och skorna blev aldrig använda. De lämnades senare till en klädinsamling. Förhoppningsvis kom de till nytta där…