Trycka reklamblad för vår gårdsbutik

Snart är det premiär för vår gårdsbutik. Vi kommer att ha öppet fredag eftermiddag (troligen 15-18) och lördag 10-14. I butiken kommer vi att sälja färskt och fryst kött från vår gård och från en granngård som har höns och kalkoner. Vi kommer även att sälja grannens ekologiska ägg samt lite förädlade produkter från närområdet, såsom goda ostar och kryddblandningar. Största delen av butiken kommer att upptas av dagens skörd av grönsaker och det kommer förstås att variera utifrån tillgång.

Men nu till frågan: Hur ska jag marknadsföra butiken? Jag har sökt efter tryckeri göteborg och hittade ett som jag ringde upp. De verkar bra, snabba och professionella så jag har bestämt mig för att anlita dem. Min brorsa, som är hyfsad på det här med layout och datorer, har hjälpt mig att slänga ihop ett litet reklamblad som detta tryckeri i Göteborg ska trycka åt mig. Jag har fått några provblad och det ser riktigt snyggt och proffsigt ut. De kom även med lite tips på förändringar i layouten som skulle få det att se än mer lockande ut. Så det har brorsan fixat till. Reklambladen kommer jag att dela ut i brevlådor i närheten och sätta upp i butiken, men framför allt tänkte vi ha med dem när vi en gång i månaden står på bondens marknad inne i stan. Då kan vi göra reklam för oss själva och locka folk till vår gårdsbutik.

Nu när jag ändå har hittat ett bra tryckeri i Göteborg funderar jag på om jag ska trycka upp lite vykort också. Min dotter älskar att fotografera och har tagit snygga bilder av kossorna i motljus när de går nere vid sjön. Jag tror vi skulle kunna sälja de korten i butiken. Och fotot med Brunte när han drog timmerstockar i snön i vintras, på gammaldags vis, skulle kunna bli fina julkort.